Etichete

, , ,

Actualizare3: Am publicat programul şi prognoza meteo.

Actualizare2: Toate locurile la pachetul turistic de 270 de lei au fost ocupate, inclusiv cele suplimentare. Dacă mai există doritori, ei vor fi îndrumaţi direct la localnici ce nu participă la pachetul nostru turistic. Vom încerca să integrăm toţi doritorii în programul nostru. Datele de contact rămân aceleaşi: revelion@rosiablog.ro şi 0740.585.498.

Actualizare: Am suplimentat locurile la pachetul de 270 de lei datorită cererii foarte mari. Dacă se ocupă şi acestea, vom îndruma următorii doritori direct la localnici. Publicăm o actualizare mai exactă în cursul zilei de azi, după ce avem situaţia completă cu avansurile plătite ieri şi azi.

Te aşteptăm în Ţara Moţilor în mijlocul unui peisaj ca-n poveşti; şi vom petrece ca-n poveşti în localitatea care de 2000 de ani se încăpăţânează să rămână pe hartă. Vom fi împreună cu roşienii care nu acceptă ca Roşia Montană – cu vestigiile, casele, bisericile şi munţii ei – să fie distrusă de firma canadiană ce vrea aur cu orice preţ.

Te invităm să te delectezi cu mâncărurile locale, să îţi răsfeţi privirea cu natura de cinci stele, să fii fascinat de poveştile ghidului care te va purta prin toate cotloanele Roşiei Montane şi să petreci cu noi trecerea într-un nou an de luptă.

Excursia are loc în perioada 30 decembrie 2011 – 2 ianuarie 2012 şi costă 270 de lei. Poţi afla mai multe informaţii despre pachetul turistic, program, înscrieri, transport. Alte informaţii se pot obţine la revelion@rosiablog.ro sau 0740.585.498.

Atenţie! Numărul de locuri pentru pachetul turistic de 270 de lei este limitat.

Reclame